Ditinggal Ngeterke Anak, Omahe Wong Nawangan Mbulat-mbulat


Grobogan, Kobongan wis ngrusak omah warga Dusun Tegalsari, Desa Pengkol, Kecamatan Penawangan, Senin (8/10) ing wektu 10:40 WIB. Ora ono korban ing kacilakan geni iki. Nanging amarga kobongan iki, Rugine watara Rp 70 yuta.

Korban kasebut dikenal minangka Wardi (30). Adhedhasar informasi sing dikumpulake dening tim jurnalis, geni kasebut dumadi nalika omah korban kosong. Nalika kedadeyan kasebut, korban nyambut gawe ing sawah. Kedadeyan kebakaran iki pisanan dikonangi dening tonggone korban, Kaslan. Ningali geni, dheweke langsung nguwuh-uwuh pitulung.

Wong-wong podo teko, njajal mateni geni kanthi peralatan tempur. Nanging cuaca panas lan angin kenceng gawe geni kanthi cepet ngobong omah kabeh. Geni pungkasane bisa dipateni sawise tim api teka ing nggon kobongan kasebut.

Ora ana korban ing kobongan iki. Rugi kasebut kira-kira dadi sekitar Rp. 70 yuta. "Kanggo sabab sing tepat, aku durung ngerti. Disebabake amarga konslet listrik, amarga omah kosong, "jelas sekretaris Pengkol Agung Prabowo. Wn/Kwl

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Ditinggal Ngeterke Anak, Omahe Wong Nawangan Mbulat-mbulat"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel