Mongtor Truk Momot Saus Numpleg Ning Sawah, Sause Kutah Nutupi Sopire...


Ono kecelakaan maneh ning jala purwodadi-semarang ning deso Penawangan, Jum'at isuk(5/10). Kacilakan iki mung mongtor trek sing guling, plat nomere E 8284 LA karo  mongtor Avanza, dadine saos sak trek kutah kabeh, trek melu nyublek ning sawah. Goro-goro kacilakan kuwi saos sak trek kutah kabeh.

Kedadean iki mulane soko trek sing ngangkut saos di supiri lik Sutikno (37) asli wong Cirebon soko arah semarang meh setor ning Purwodadi. Pas tekan penawangan, mongtor Avanza soko arah purwodadi meh nyalip mongtor ngarepe, kerono wes kadung mepet dadine trek mau endo dadi yo tabrakan.

Akibaté, truk kapriang manggon ing sawah kanthi jarak kira-kira 2 meter saka dalan. Puluhan karton saos kapireng lan kasebar, dene mobil Avanza ngalami kerusakan parah.

"Aku nyoba kanggo nyegah, nanging jarak ora bisa, akhire dadi tabrakan," ujare Sutikno.

Ora ana korban ing kacilakan iki, malah wong loro sing nunggang Avanza langsung tinggal glanggang colong playu sawise tabrakan. Nganti kabar iki ditulis kondisi truk transportasi saos isih ana ing sawah.

"Penumpang Avanza langsung mbayu, aku weruh wong loro, mobil iki ditinggal amarga dheweke rusak banget, mung ditarik menyang kantor polisi," kandhane. Wn-Kwl

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Mongtor Truk Momot Saus Numpleg Ning Sawah, Sause Kutah Nutupi Sopire..."

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel