Swieke Badogan Segeran Khas Grobogan


Swieke minongko panganan asli Purwodadi Grobogan, wis dadi kekaremane utowo kesenengane sadhengah uwong.

Swieke iki minongko lawoh utowo sayur ugo biso dadi segeran. Kanthi bahan iwak kodok, mulo daginge empuk lan alus.
Sak tleraman meh koyo dene soto ayam, nanging rasane luwih enak lan seger banget, kanthi colokan tauco.


Panganan swieke iki wis kawentar lan kondang kaonang-onang ing sajroning nuswantoro lan monco negoro. Mulo sopo wae mesthi kangen karo sayur siji iki.

Dadine durung jangkep naliko menyang Purwodadi kok rung ngincipi badogan siji iki. Monggo sugeng nyobi lurrr.. Wn



Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Swieke Badogan Segeran Khas Grobogan"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel